Vi utökar vårt team för att möta våra kunders krav

Vi välkomnar Cecilia Skeppström som ansvarig för vårt miljö och hållbarhetsarbete, anställningen är 50% hos Ljungberg Fritzoe och 50% hos vårt systerbolag CEOS.

Hon har en gedigen kompetens och bakgrund från sina tidigare anställningar hos bland annat WSP Sverige AB och Sweco System AB. Cecilia har god erfarenhet av att arbeta med Svanen, Basta, Byggvarubedömningen samt SundaHus.

Den erfarenhet och kompetens som Cecilia har gör att vi säkrar ett fortsatt framåtdrivande miljöarbete hos både Ljungberg Fritzoe och CEOS AB. Att ligga i framkant inom miljöarbete är viktigt för oss som företag, då vi vill lämna efter oss något att vara stolta över. Vi ser också att miljöfrågor är en viktig parameter för våra kunder, och med Cecilia på plats kan vi ännu bättre möta dessa viktiga krav. Anställningen startade 20/9.

1/9 började även Oskar Bennerhed som ansvarig för försäljning inom terrass- och interiörprodukter. Oskar kommer bli ett välkänt ansikte både ute på anläggningarna hos kunder och på kedjeförhandlingar centralt, när vi nu etablerar oss som en helhetsleverantör avseende terrassprodukter samt har som målsättning att utveckla sortimentet av interiörprodukter.
Oskar kommer naturligtvis även att bygga upp sin kompetens avseende våra mer traditionella varugrupper inom segmentet träbaserade skivor.

För kontakt med Cecilia, Oskar eller någon av oss andra i teamet – klicka här.