Vi söker Affärsutvecklingschef/blivande VD

Vi söker en affärsutvecklingschef, i förlängningen vår blivande VD, en engagerad ledare och marknadsinriktad person med ett kommersiellt sinne för att stärka vår position på den svenska marknaden.

Vi är ett företag med en inre kultur som präglas av samarbete, ömsesidig tillit och en stark teamkänsla. Vår organisation är platt och öppen för nya idéer och initiativ. Vi har en passion för att leverera kvalitet och hållbara lösningar till våra kunder och samtidigt vara en arbetsplats där varje individ kan växa och trivas. Vi söker en engagerad ledare som delar vår övertygelse om vikten av samarbete och öppenhet för att nå framgång.

Vi är ett team som ständigt strävar efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder.

Ditt uppdrag

Ditt primära uppdrag är att tillsammans med nuvarande VD och ledningsgrupp utveckla verksamheten och bygga långsiktiga kundrelationer på en redan väl genomarbetad marknad, såväl som att introducera nya relaterade produkter/kategorier. Tjänsten är både operativ och strategisk och du kommer att aktivt bidra till att vidareutveckla företaget genom att skapa tillväxt och lönsamhet.

Vad vi letar efter?

Vi söker en affärsutvecklingschef tillika blivande VD med bakgrund inom B2B-försäljning med tidigare erfarenhet från förhandlingar och gärna inom byggmaterialbranschen. Vidare har du en akademisk utbildning inom försäljning/ekonomi eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Som person behöver du vara resultat- och målinriktad med kommersiell förståelse. Du har en positiv inställning, är öppen och kommunikativ med förmåga att skapa förtroende och långsiktigt hållbara relationer. Vidare är du en tydlig, strukturerad ledare med en öppen ledarstil. Du är en engagerad och handlingsorienterad person med empatisk förmåga som kan ställa krav och fatta beslut. Vidare har du en god samarbetsförmåga och inspirerar, entusiasmerar och engagerar dina medarbetare. Du är en god kommunikatör som skapar förtroende och relationer såväl internt som externt.

Du driver affärerna framåt och väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. I arbetet är det viktigt att samverka och ha en god förmåga till dialog med hög tillgänglighet både inom och utom organisationen.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande och är van användare av MS Office och något större affärssystem.

Att resa är en naturlig del av din arbetsdag, och du ser det som en möjlighet att skapa starka affärsrelationer.

Varför ska du välja oss?

  • Utvecklingsmöjligheter i en expansiv fas med möjliga förvärv och konsolideringar på den svenska marknaden

  • Ett tätt samarbete med våra nordiska partners

  • Ett engagerat och dedikerat team som stöttar din framgång

Vi är särskilt intresserade av din potential och din vilja att ta ytterligare steg i din karriär.

I denna rekrytering samarbetar Ljungberg Fritzoe AB med Jefferson Wells. För mer information kontakta Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt marie.gutke@jeffersonwells.se

Skicka din ansökan till Jefferson Wells

Marie Gutke

Rekryteringsansvarig Jefferson Wells


+46 (0) 703 77 54 27