Nytt trallsortiment inför säsongen 2020

Nu kommer vi kunna erbjuda våra kunder Megawood® Barfotatrall, vilket kommer lagerhållas i vårt lager i Katrineholm från årsskiftet 2019/2020. Kompositen behåller sin färg i över 10 år och skall inte oljas eller målas. Megawood® Barfotatrall passar utmärkt för altan, terrass, poolområde, inomhusaltan, balkong, bryggor, offentliga miljöer.

Den borstade hårda ytan minimerar halkrisk och är samtidigt slitstark och okänslig för skrapmärken. Materialet är formstabilt och vrider sig inte, och det finns ingen risk för stickor eller torrsprickor. Enkelt att lägga med clips, och bearbetas på samma sätt som vanligt trä.

Ett miljövänligt alternativ, med träfiber från närodlad och PEFC-certifierad skog. Produkten kan återvinnas till 100% och innehåller ingen PVC.

MegaWood 21 x 145 mm och EasyDeck 19 x 130 mm massiva terassgolv  består av 75 procent träfiber och 20 % högkvalitativ PVC-fri polymer samt 5 % färgämne . Det ger ett kvalitetsgolv med träkänsla, hård och repfast yta. MegaWood golv är de enda som finns på marknaden i denna tjocklek som kan monteras på 60 cm regelavstånd.

MegaWood finns i olika utföranden, Classic har en rillad yta , medan Signum har en yta med trästruktur. EasyDeck har samma uppbyggnad som Megawood  med en rillad yta. EasyDeck monteras på 40 cm regelavstånd.

För mer information, se produktsidan: Megawood Terassgolv