Nytt distributionssamarbete för Huntons träfiberisolering

Hunton Fiber och Ljungberg Fritzoe har ingått ett distributionssamarbete kring Nativo® Träfiberisolering skivor. Samarbetet ger både ökad tillgänglighet och lägre fraktpriser på mindre leveranser av den biobaserade isoleringen.

Hittills har alla beställningar skickats direkt i fulla bilar från Norge. Ljungberg Fritzoe kommer med det nya avtalet att vara en hub som distribuerar mindre beställningar om upp till tio pallar.  Det innebär att beställningar och distribution av halva bilar eller färre nu kommer att skötas av Ljungberg Fritzoe. 

– Det här är först och främst en viktig nyhet för alla återförsäljare som inte har ett eget centrallager, och som är beroende av mindre och täta leveranser, säger Niklas Norén, försäljningschef på Hunton.

Distributionssamarbetet med Ljungberg Fritzøe är ett resultat av att Treshow Fritzoe tidigare i år blev delägare i Hunton Fiber.

– Vi ville få in en stark och industriell delägare med mycket kompetens samt med ett långsiktigt perspektiv. Vi är glada att det nu kommer våra kunder till godo, säger Norén.

– Vi är glada över att kunna underlätta för våra kunder genom att erbjuda samfrakt av våra produkter, vilket inte bara sparar kostnader utan också minskar miljöpåverkan. Detta partnerskap med Hunton Nativo stärker vårt engagemang för hållbara lösningar och effektivitet, säger Thomas Ljungman, VD för Ljungberg Fritzoe AB.

Nativo Träfiberisolering är en norskproducerad isolering baserad på förnybar och PEFC-certifierad granflis. 

Se våra produkter här.

Thomas Ljungman

VD


+46 (0)72 585 75 00