Din globala partner för emballagebehov

Varmt välkomna till vår värld av kvalitetsemballage och pålitliga lösningar. Vi strävar efter att vara er pålitliga partner för alla era emballagebehov. Vi har lång tradition och erfarenhet av att jobba med träbaserade skivmaterial. Genom att välja Ljungberg Fritzoe får ni inte bara tillgång till högkvalitativa produkter, utan även till vår expertis och dedikation för att säkerställa en sömlös och kostnadseffektiv leveranskedja.

Med ett omfattande kontaktnät över hela världen och som erfarna sourcingspecialister strävar vi efter att vara er förstahandsvalspartner för emballage.

Genom vår anslutning till Fritzoe Nordic har vi etablerat starka band över världen, vilket möjliggör för oss att sourca högkvalitativa emballagematerial från olika hörn av jorden.

Vi förstår vikten av smidiga logistiklösningar. Därför erbjuder vi möjligheten att beställa hela containrar, vilka kan lossas antingen självständigt eller med vår expertis vid er sida.

För att göra er verksamhet så smidig som möjligt, erbjuder vi direktleveranser från kaj. Det innebär snabb och effektiv hantering av era emballagebehov.

Sortiment

I vårt moderna lager i Katrineholm har vi en mångfald av emballagematerial för att möta era unika krav. Vårt sortiment inkluderar Plywood, OSB, Board och Emballageplywood. Vi erbjuder både specialanpassade emballageformat och standardformat för att passa olika behov.

Plywood

Plywood är ett material som erbjuder en rad fördelar jämfört med andra träbaserade skivor och har egenskaper som ligger nära massivträ. Plywood tillverkas av flera lager av träfaner som limmas samman med fiberriktningen som roteras 90 grader för varje lager, vilket skapar en större hållfasthet och flexibilitet.

Vårt breda sortiment ger en stor flexibilitet för dina projekt. Beroende på vilket träslag du väljer, kan du få en lätt och ekonomiskt fördelaktig plywoodskiva. Utöver dess estetiska och tekniska egenskaper är plywood ett miljövänligt val. Det är tillverkat av naturligt och förnyelsebart material och tillverkningsprocessen minskar avfallet eftersom fanérskivor skärs ut från trädstammarna på ett effektivt sätt.

Vi lagerhåller ett brett sortiment av plywood från jordens alla hörn och i en mängd olika format, kvaliteter och utföranden. Vi har även möjlighet att erbjuda kundanpassade specialformat mot beställning. Leveranser sker i allt från container direkt från producent till på bil från vårt lager.

Plywood

OSB

OSB, eller Oriented Strand Board, är en fantastisk produkt som har blivit mycket populär inom byggindustrin. OSB är tillverkat av långa träspån som pressas och limmas samman för att skapa en solid skiva med hög hållfasthet och stabilitet. Dess egenskaper ligger mitt emellan plywood och spånskiva.

Vi tillhandahåller OSB i både helskivor och pallformat i olika tjocklekar. Vi levererar på bil, både från vårt lager eller direkt från fabrik.

OSB

Board

Board är en mångsidig och miljövänlig träfiberskiva som är perfekt för en rad olika användningsområden. Tillverkad av träfiber blandat med vatten utan något tillsatt lim, så är denna produkt ett hållbart alternativ. Board har en slät framsida med en mönstrad och strukturerad baksida som ger den en unik karaktär.

Oljehärdad board innebär att skivan impregnerats med torkande oljor för att göra skivan vattenavvisande och bidra till en högre fuktbeständighet.

Vi kan erbjuda kundanpassade lösningar både från vårt breda lagersortiment eller specialformat direkt från fabrik.

Board

Emballageplywood

Plywood tillverkad av poppel, som ger en solid och kostnadseffektiv skiva med låg vikt. Skivan lämpar sig väl till emballage och förpackningar (s k pall-lock). Skivan är putsad på båda sidor och producerad i en ytkvalitet där öppna sprickor, kvistar och kvisthål tillåts.

Vi levererar emballageplywood i såväl fulla containers (som kunden lossar själv) alternativt levererar vi det på bil. Självklart går det bra att beställa från vårt lager också.

Emballageplywood

Kontakt

Välkomna till Ljungberg Fritzoe - er globala partner för hållbara och pålitliga emballagelösningar! Vårt säljteam står redo att hjälpa dig hitta rätt skiva till ditt projekt.

Kontakt