Fellessons Bygghandel

Stephanie Ellfors, marknadskoordinator

Fellessons i Växjö: “Det vi uppskattar mest är vår nära relation”

Att ha en personlig och nära relation med sin leverantör var en avgörande faktor när Fellessons Bygghandel i Växjö skulle välja skivvarulevarantör. Ljungberg Fritzoe var därför ett självklart val.

Fellessons Bygghandel i Växjö säljer skivmaterial till såväl proffs som till privatkunder och behöver därför ett blandat och brett utbud för att kunna tillgodose sina kunders behov. Det i kombination med en önskan om en lösningsfokuserad partner gjorde att valet av skivleverantör föll på Ljungberg Fritzoe.

– Det finns en stor hjälpsamhet hos dem som gör att vi kan lösa alla problem som dyker upp. Vårt uppdrag gentemot våra kunder är att tillhandahålla rätt varor till rätt pris vid rätt tillfälle. Med Ljungberg Fritzoe kan vi det, säger Stephanie Ellfors, marknadskoordinator på Fellessons.

Skräddarsydda lösningar utan krångel

Att kunna lösa problem utan krångel är något som Fellessons uppskattar mycket med Ljungberg Fritzoe. De har ett brett produktutbud, men ibland händer det såklart att Fellessons vill ha något som inte finns på lagret i Katrineholm.

– Vi ville ha bänkskivor som inte fanns på lagret, och istället för att välja den enkla vägen och säga “det har vi inte” och nöja sig med det, sa de “det har vi inte, men vi löser det”. Nu lagerhåller Ljungberg Fritzoe bänkskivorna som vi valt ut trots att det egentligen inte var artiklar som fanns i deras sortiment, De letade upp bänkskivorna och lagerhåller dem till oss nu, berättar Stephanie Ellfors.

De sätter oss i fokus på samma sätt som vi sätter våra kunder i fokus

Den problemfria relationen är något som Ljungberg Fritzoe även uppskattar med Fellessons. Mathias Kvarnstrand är kundansvarig på Ljungberg Fritzoe och har mycket kontakt med Fellessons:

– Det är alltid glada miner och det finns inga problem som inte går att lösa. Vi har en fin relation och det är så vi vill jobba med alla våra kunder. Ambitionen är att ha ett partnerskap snarare än enbart en köpare/säljare-relation.

Stephanie Ellfors håller med:
– Det blir en win-win om man samarbetar på det här sättet. Det vi uppskattar mest med Ljungberg Fritzoe är vår personliga och nära relation – och att vi har samma inställning. De sätter oss i fokus på samma sätt som vi sätter våra kunder i fokus.