Ljungberg Fritzoe

Fibercementskivor

Fibercementskivor eller Kalciumsilikatskivor är oorganiska formstabila skivor som inte angrips av mögel och röta. Vi lagerhåller följande varianter på vårt stora skivlager i Katrineholm:

Masterboard är en stark, fuktstabil och brandsäker byggskiva för invändig beklädnad eller utvändigt i regnskyddat läge. Skivan tål rengöring genom direkt avspolning och borstning. Skivan kan monteras med spik, skruv eller klammer och kan monteras kant mot kant. Masterboard är klassad som obrännbart material, A1.

Windpanel Premium är en vattenavisande och diffusionsöppen vindskyddsskiva. Skivan är oorganisk och klarar exponering upp till 12 månader om fogarna är tejpade med WindPanel Tejp.

Steni Terra sockelskiva består av glasfiberarmerad polymerkomposit med en yta av krossad natursten. Skivan är diffusionstät, frostsäker, robust, slagtålig, underhållsfri och enkel att montera. Steni Terra finns i Grå, Vit och Svart kulör. Användningsområde: Till beklädnad av grundmurar, socklar, stödmurar, garage och bodar.