Rekrytering Regional säljansvarig

Ljungberg Fritzoe, Sveriges ledande leverantör av skivmaterial till både bygghandel och industri, söker nu en Regional Säljansvarig till region mellan och norra Sverige. En driven och energisk säljare som tillsammans med kollegor vill möta en spännande framtid på Ljungberg Fritzoe. I en roll som denna har du möjlighet att göra skillnad, både utveckla och utvecklas och styra din arbetsdag. Du sköter din försäljning och dina kunder med frihet under ansvar.

Ljungberg Fritzoe ser ljust på framtiden med ett unikt marknadsläge, även om man är väl medveten om att vi går in i en tid av nya utmaningar. Ljungberg Fritizoe är ett enastående relations- och värderingsdrivet företag med tradition inom svensk byggindustri.

Ditt uppdrag

I denna roll som Regionsansvarig har du ansvar för region mellan/norr, dvs från Stockholm och norr ut längs med vår östra kust. Du har försäljningsansvar för ditt geografiska område med frihet under ansvar för planering, kundbearbetning, besök och leverans.

Att känna glädje i att möta kunden är en stor del av uppdraget, med struktur som grundverktyg för att effektivt kunna hantera flera saker samtidigt. Du arbetar personligt mot kund i både försäljnings- och affärssammanhang. Det är viktigt att du är uppdaterad och besitter marknads-, kund- och produktkunskap för att leverera över förväntan. Du utstrålar arbetsglädje och delar gärna med dig av din energi till kunder, kollegor och din arbetsgrupp. Att utmana och utmanas är de en del av den du är och du vänder med lätthet ett nej till ett kanske. Du introducerar, planerar och möter kunden i dennes vardag på ett genuint och transparent sätt.

Du rapporterar i denna roll till försäljningschefen och har stor påverkan på företagets framtid. Rollen utgår ifrån ditt hemmakontor, men du är ofta på resande fot och du är chef över ditt område.

Ljungberg Fritzoe har sitt huvudkontor i Katrineholm, ca 15 mil från Stockholm.

Om Rollen

Du ansvarar för din region samtidigt som du samarbetar och delar med dig av din kunskap och erfarenhet. I en bransch som denna är relationer oerhört viktiga. Man arbetar långsiktigt men samtidigt här och nu för att få vara med och bygga en spännande framtid.

Du arbetar självständigt, strukturerat och verksamhetsnära. Du inkluderar dina kollegor i ditt arbete när det behövs och delar med dig av din kunskap. Rollen är strategisk såväl som operativ och du gillar omväxling. Du är orädd, ödmjuk och hugger i där och när du ser det behövs, helt i linje med företagskulturen.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

 • ansvara för all försäljning- och kundbearbetning, samt tillhörande marknadsarbete för din region
 • introducera nya produkter med tillhörande kommunikation och aktivering till befintlig kundbas
 • leda utbildningstillfällen och kundunderhåll
 • ansvara för införsäljning, planering och aktivering av hela produktportföljen genom hela försäljningskedjan
 • ansvara för distributionsstrategi, implementering och utveckling av strategisk kundbearbetning
 • utveckla och ge stöd åt distribution och återförsäljarled

Om Dig

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har följande bakgrund:

 • omfattande arbetslivserfarenhet av försäljning är ett krav
 • god vana att arbeta långsiktigt och varumärkesbyggande i nära samarbete med kund
 • mycket goda säljegenskaper (lång och kort sikt)
 • mycket goda kommunikativa egenskaper, extrovert med naturlig god social förmåga
 • gillar att presentera inför kund
 • talar flytande svenska och engelska, i tal och  i skrift
 • god organisatorisk förmåga, tydlig och strukturerad
 • vana av avtalsförhandling
 • resvan och gillar att möta kund på hens hemmaplan
 • social, öppen med högt personligt driv

Som person är du energisk med ett snabbt intellekt och fallenhet för försäljning. Du har lätt för att skapa relationer, snabb på att greppa helheter och implementera strategiskt arbete. Du skapar driv och delar med dig av din energi och tar fullt ansvar för denna nya produktetablering.

Välkommen med din ansökan här!

Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Ljungberg Fritzoe med Badenoch + Clark, Executive Search inom The Adecco Group.  Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Ericsson de Contreras på 0736-84 71 07 eller cecilia.ericsson@badenochandclark.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Ljungberg Fritzoe är Sveriges ledande leverantör av träbaserade skivmaterial, med branschens längst samlade erfarenhet. Vi har försett svenska bygghandlarna med skivmaterial sedan 1940-talet. Idag ingår Ljungberg Fritzoe i den norska koncernen Fritzoe Nordic.