Ljungberg Fritzoe kommer tillsammans med vårt systerbolag CEOS medverka på Nordbygg 2020. Norra Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer. Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och drygt 48 000 besökare. År 2020 äger mässan rum 21-24 april på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Ljungberg Fritzoe kommer visa upp några produkter som vi är extra stolta över:

Megawood – terassgolv som tillverkas av 75% naturfiber från träindustrin samt 25% polymerer. Fördelen med Megawood är att golvet monteras helt utan synliga skruvar och därför går det under kategorin barfota-golv. Megawood kräver minimalt underhåll, är UV-resistent och har lång hållbarhet. Perfekt i miljöer som altaner, terrasser, balkonger, uteplatser, runt pooler, hotell, lekplatser med mera.

Primaflex – en prisvärd fibercementskiva lämplig för många applikationer. PRIMAflex™ är en obrännbar, mångsidig byggskiva av fibercement som kan användas i såväl invändiga som utvändiga applikationer. Skivan har utmärkta egenskaper att motstå brand, fukt, buller, stötar och slag. Skivan är dessutom resistent mot mögel och röta samt har även motståndskraft mot de flesta förekommande kemikalier inom t ex industrin. PRIMAflex™ är tillverkad av giftfria naturliga mineraler; huvudsakligen cement, sand, vatten och cellulosafibrer. Den har en unik sammansättning med fysiska och mekaniska egenskaper som gör den överlägsen andra byggskivor. Skivan är stark och hållbar och tappar inte sin styrka på grund av fukt, slag och värme. Skivan är klassad i den högsta kategorin för obrännbart material A1 och uppfyller kravet för tändskyddande beklädnad.

Promatect – Icke brännbara kalciumsilikatskivor, som används överallt där det krävs ett högt brandskydd.

Wisa FR – Wisa-Spruce FR är en brandklassad konstruktionsplywood, WBP-limmad, i ytkvalitet II/III. 100% PEFC certifierad och utmärkt för bärande konstruktioner, väggar, tak och golv där det ställs särskilda krav på brandsäkerhet.

Vi hoppas att få träffa många av er på Nordbygg. Välkomna till oss i monter C16:51.

Registrera er här för fribiljett till mässan