Rekrytering Regional säljansvarig

Vi letar efter dig som brinner för dina kunder och går igång på att lösa kundens problem. Vi söker en service-minded innesäljare till Ljungberg Fritzoes huvudkontor i Katrineholm – Sveriges ledande leverantör av skivmaterial till både bygghandel och industri. Företaget befinner sig i en spännande fas av organisatorisk förändring och tillväxt, med ett unikt marknadsläge. Som innesäljare på Ljungberg Fritzoe besitter du en central roll i ett personligt- och värderingsstyrt företag inom Svensk byggindustri.

Ditt uppdrag

Som innesäljare på Ljungberg Fritzoe är du spindeln i nätet och har daglig kontakt med samtliga utesäljare som har det yttersta kundansvaret. Du har även direkt kontakt med kunder via telefon och mail, där du lyssnar in och läser av kundernas behov av support – stort som litet. Relation och kundkontakt är din vardag där du besitter möjligheten att vara lösningsorienterad och räddaren i deras vardag.

Du besitter marknads- och produktkunskap inom ditt ansvarsområde och sprider arbetsglädje med en härlig energi som du delar med kunder, kollegor och din arbetsgrupp. Du är länken till produktlager, priser, transporter och lagersaldo och hjälper till med försäljning för tillkommande behov och framtida nyförsäljning.

Du rapporterar i denna roll till försäljningschefen och har stor påverkan på företagets framtida försäljning. Rollen är placerad på Ljungberg Fritzoe huvudkontor i Katrineholm, vilket är din vanliga arbetsplats.

Om Rollen

Din dagliga kontakt med kunder är relationsskapande och du arbetar kundnära.  Du sitter i ett öppet landskap med kollegor från både innesälj, lager och logistik. Du arbetar självständigt, strukturerat och verksamhetsnära, men arbetar samtidigt som ett team där du har nära till dina kollegor som besitter lång erfarenhet och produktkunskap. Du inkluderar och delar med dig av din kunskap. Rollen är operativ och omväxlande. Den ena dagen är inte den andra lik. Du är service-minded, ödmjuk och hugger i där och när du ser det behövs, helt i linje med företagskulturen.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

 • ansvara för alla (delas på innesäljarna) inkommande samtal, infomail och personligt inkommande
 • ge full support för frågor och orderläggning från utesälj
 • hålla dig uppdaterad om produktportfölj och prislistor
 • ansvara för ev. merförsäljning och komplement av order
 • ansvara för operativ kundbearbetning, relationsvård
 • utveckla och ge stöd åt transporthantering och leveranser

Om Dig

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har följande bakgrund:

 • grunden för din roll är ”kunden i centrum” och alltid agera med ett service- och lösningsorienterat mindset
 • några års erfarenhet av kundservice och/eller innesäljsarbete är meriterande
 • akademisk examen inom ekonomi, försäljning och marknadsföring eller liknande är inget krav men meriterande
 • god vana att ge service
 • goda säljegenskaper
 • branschvana är inte ett måste, men gärna erfarenhet från bygg-, färg- och/eller livsmedelsindustrin
 • goda kommunikativa egenskaper, extrovert med naturlig god social förmåga
 • tycka om att hjälpa andra
 • god organisatorisk förmåga, tydlig och strukturerad
 • lyhörd och inlyssnande är ett krav i kombination med ett personligt driv och initiativförmåga
 • talar svenska samt engelska i tal och skrift

Som person är du inlyssnande och ödmjuk. Grunden i hela ditt tänk och arbete är att du sätter kunden i första rummet.  Du har lätt att skapa relationer, snabb på att förstå problem och greppa kundens situation och ev knipa. Du bedömer ditt agerande utifrån kundens situation och anpassar din lösning därefter. Du skapar arbetsglädje och delar med dig av din energi och tar fullt ansvar för ditt kundarbete.

Välkommen med din ansökan – ansök här

Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Ljungberg Fritzoe med Badenoch + Clark, Executive Search inom Adecco Group.  Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Ericsson de Contreras på 0736-84 71 07 eller cecilia.ericsson@badenochandclark.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Ljungberg Fritzoe är Sveriges ledande leverantör av träbaserade skivmaterial, med branschens längst samlade erfarenhet. Vi har försett svensk bygghandel med skivmaterial sedan 1940-talet. Idag ingår Ljungberg Fritzoe i den norska koncernen Treschow-Fritzoe.

Ansök här